Forum Sojuszu Dream Hunters
Jak widac sytuacja z dnia na dzieñ staje sie coraz bardziej koszmarna. Ludzie odchodza czasem nawet nie zegnajac sie i majac w dupie reszte, ale nie o tym ma byc post.
Tu porsze pisac propozycje do jakiego klanu mozemy przejsc lub tez propozycje zwiazane z utrzymaniem tego czy tez fuzia. (Co do podtrzymania klanu wi±za³o by sie to jakby postawieniem go od nowa czyli rekrutacja, dbaniem o wszystko od samego poczatku, a Nessi jest zabiegany i nie zdziwcie sie jak nie bedzie mia³ juz ochoty by ten klan utrzymac od poczatku). Tyle odemnie czekam na wasze wypowiedzi. Najpozniej w niedziele bedziemy juz wszystko mieli wyjasnione ;]
Dok³adnie, ja nie mam tyle czasu na to by stawiaæ klan od nowa z reszt± odk±d BMF wbi³o na serwer wiêkszo¶æ z naszego klanu posz³o do nich ;/
Co do klanów do których mogliby¶my do³±czyæ, my¶lê o luPRO ale jak narazie maj± full i musze porozmawiaæ z ich liderem. BMF te¿ jest kusz±ce ale liczê siê z tym ¿e nie wszystkich mog± przyj±æ a chcia³bym i¶æ z wiêkszo¶ci±.
U¿ytkownik
No przykro przykro... Pozniej wyraze moja opinie na ten temat Mam tylko nadzieje ze forum zostanie
ka¿dy kto bedzie chcia³ i¶æ z nami do tego klanu co my napisze tutaj o tym a ja pogadam z ich CLem. My¶lê o tym by zrobiæ 1 RG Others i my by¶my siê tam znajdowali ale to dopiero w planach
A ja powiem tak , utrzymanie i o¿ywienie klanu to nieeeeeeeeee problem na sephii Others pada³o 2 razy , i te 2 razy uda³o mi nasz klan obudziæ . Ja odchodzê z tego serwa i idê na jaki¶ grecki (ju¿ nie pamiêtam nazwy) bo nie podoba mi siê tutaj , ludzie ci±gle siê k³óc± , Nessi olewa albo nie umie zadbaæ o klan , dlatego sobie pogram sam xD . Narka , powodzenia na l2ex , na forum oczywi¶cie bêdê zagl±da³
Jak by kto¶ co¶ mnie szuka³ to bêdê na http://www.l2finaleclipse.com/ ^^ . Chyba ¿e jeszcze zobaczê co siê stanie na l2ex . Ale na siege niestety i tak mnie nie bêdzie bo L2 dopiero downloaduje i bêdzie za jakie¶ 8h a z reszt± i tak na koncert idê . Powodzenia w podbijaniu Goddart my¶lê ¿e jak siê wam uda to klan nie padnie . Nessi jct. jak siê wszyscy do innego klanu przeniesiecie to nie usuwaj Others , we¼ daj CLa jakiej¶ innej postaci bo wszystko siê mo¿e staæ xD .
john kurwa jestes taki cwaniak to sam prowadz klan w taki sposob, czy nie widziales ile ja online bylem? trzeba bylo powiedziec to dalbym ci lidera a nie teraz wielkiego pro zgrywasz.
U¿ytkownik
Ja dzis bede robic druga postac dla klanu luPRO, wiec pamietajcie prosze o mnie
Przez prace nie moglam zrobic tego predzej
Johny w³a¶nie bo klan to zobowi±zania jestem pro cwaniak . Widzia³em ile by³e¶ online i w³a¶nie inni ludzie te¿ to widzieli dlatego klan siê posypa³ . Ale dlaczego mówisz ¿e zgrywam pro ? Mówiê tylko , ¿e ola³e¶ ...
John wiesz co ... byles jego zastepca i tez dales dupy, wiec o co masz do niego pretensje ? Tzreba bylo mu wysunac propozycje a nie teraz oskarzac jak i tak juz po wszystkim... to ze CL rzadko jest online nie przeswiadcza ze klan sie rozpadnie, raczej tu zadecydowal indywidualizm i egoizm niektorych graczy.