Forum Sojuszu Dream Hunters
Zauw¿y³em ze klan sie lekko podzieli³ na grupy i nie wiem czy to na d³u¿sza mete wyjdzie na dobre Co prawda sa pt na exp z roznymi osobami lecz niektorzy nie maja mozliwosci skorzystac lub zalapac sie na zadne. NIe chodzi mi o zadne srogie kary ani nakazy gramy wszyscy razem bo logiczne jest ze grupy dziela sie miedzy znajomych lub poziomami oraz zapotzrebowaniem np. spoil. Ale jakies klanowe wspolne wypady nie zaszkodza Oprocz rb, jakies questy klanowe na podniesienie reputacji czy tez cos co sami zaproponujemy lub wyjdzie od CLa ^^
Czas najwyzszy pomyslec skladnie o rb i zbrojeniu sie klanowo a nie tylko na wlasna reke, gdyz razem mozemy a grady osiagnac duzo szybciej - wspó³pracujac
Tyle odemnie oczywiscie prosze nie odbierac to zbyt surowo bo nikt sie przeciez nie alienuje ^^ dyskusje na chacie klanowym to normalka ostatnio ;p ale czemu by nie razem wszyscy wziasc sie w kupe i jeszcze przyspieszyc tempa ewolucji klanu ^^
Ja powiem tak w 1 kolejno¶ci i tak z armorem jestem ja xD i ¿ebym nie musia³ czekaæ 100 lat zrobi³em sobie spoila , jeszcze tylko keye i recki i mogê krafciæ . W zwi±zku z tym ze joe mi pomaga przy expieniu maina ( podpinam siê do niego a ja spoiluje Chucky'm ) to robiê równie¿ dla niego , by¶cie siê te¿ za co¶ wziêli a nie czekacie a¿ my wam wszystko zrobimy , na spehi krafci³em z lordianem , siedzieli¶my z 4 dni i uda³o nam siê zebraæ recek/keyów/matsów na 5 setów DC i jeszcze du¿o zosta³o ( 5 setów zrobionych , reszta siê spali³a xD ) . No i to na tyle , musimy siê zebraæ , CL powinien ka¿demu przydzieliæ jakie¶ zadanie i w ogóle Johny we¼ siê za co¶
U¿ytkownik
Tak, racja
Chocia¿ czasem ciê¿ko jest zebraæ wszystkich do kupy, zw³aszcza przez lvl, czy chocia¿by to, ¿e jedni spoiluj±, inni id± na tvt a jeszcze inni s± po prostu off line
Bardzo mi siê podoba³ nasz que¶cik na 5lvl klanu, albo szalone party, które posz³o do katakumb (sporo osób z klanu). Oby wiêcej takich masowych spotkañ ^^