Forum Sojuszu Dream Hunters
Nowe Cresty :
1.
2.
3.
4.
5.
Kto na którego głosuje . Jak ktoś umie się bawić w programach graficznych typu paint , gimp i psp to dawajcie swoje propozycje do tego tematu (robiłem te cresty od razy żeby się łączyły z ally bo raczej założymy swoje bo gdzieś nie widzę na tym nowym serwie jakiegoś dobrego sojuszu )
Użytkownik
Jak bym miał wybierać wziąłbym 4, aczkolwiek lepiej popracowac Jak chcesz John to mogę ci pomóc szukac jak znajde jakiś fajny crescik to ci mailem wysle a ty OS wstawisz na tlo
PS. tutaj stronka gdzie kupaa crestow jest proponuje zeby kazdy sobie ja przgladnał i wybrał ten co mu się podoba i który pasowalby nam
http://l2.hopzone.net/lineage2-tools.html
Ostatnio edytowany przez FireDragon (2009-03-12 17:21:06)
Nowy użytkownik
Według mnie John powinieneś się bardziej postarać
Stać Cie na więcej
Joooohn.. miałam zrobić tego cresta, ale weny ni ma Może macie jakieś życzenia? Jakieś wskazówki jak powinien wyglądać ten wymarzony crest? Miałam parę propozycji, ale nie wydawały mi się wystarczająco dobre
A jeżeli nie podobają Wam się cresty wystawione przez Johna, to może sami coś zaproponujecie zamiast krytykować
Ostatnio edytowany przez Lysandra (2009-03-13 10:59:19)
Myśle ze Lysandra dobrze zrobiła pytajac innych niech kazdy rzuci pomysłem i spróbuje nakreślic (slownie,opisowo) jak mialby wygladac, moze jakis image Bo szczerze mowiac, fajnie sie robi i fajnie wyglada crest dopuki jest duzy, lecz po zmianie wymiarów staje sie on nie do pzrejscia
Moje propozycje:
- duze V w kółku (w tym wypadku chyba odpadaja literki klanu OS, ale bez nich tez da sie zyc )
- jedno skrzydlo, takie białe na niebieskim lub czerownym tle powinno byc niezłe
- jakas pięśc lub strzała tez by sie zdała (co za rym -,-)
Według mnie odpadaja: wszelakiego rodzaju krzyze (jeden lub 2 klany juz maja taki crest), buzki lub miny demoniczne(to juz bylo na wielu serverach i tu jedne klan takie cus posiada)
odemnie to tyle
P.S- jezeli crest ma byc dobry kazdy powinien pomoc, gdyz razem dojdziemy do kompromisu i kazdem sie bedzie podobal, a nie tylko jednostkom ^^
Można też zrobić crest w stylu tego co wstawiłem klanowi botów ( ViTALiTY ). Tutaj kilka propozycji które trzeba by obrobić leciutko
jakby ktoś nie wiedział to ViTALiTY miało taki crest:
a po obróbce wyglądał tak:
Ostatnio edytowany przez Rey (2009-03-14 11:59:43)
mała korekta i coś takiego z rey'owych obrazków wyszło
Jak wrócę jeszcze się pobawię
w te puste miejsca można coś wstawić tyle że nie wiedziałem co